Leverantör av Lås och Passersystem

Träffar: 17668

Minitronic –  Er leverantör av Lås & Passersystem

Minitronic levererar professionella, högkvalitativa & kostnadseffektiva säkerhetsprodukter och lösningar som ett resultat av många års erfarenhet.

-Förebygg intrång genom att dels uppdatera de fysiska lösningar som försvårar intrång som lås, låshus, låscylinder och övriga säkerhetslösningar för dörrmiljöer.

-Övervaka anläggningen med ett digitalt låssystem med ett integrerat passersystem, och administrera det hela enkelt från valfri enhet.

-Ta kontroll över passage i fastigheten med Minitronic’s smarta och kostnadseffektiva låssystem med passersystem på köpet

 

Med digitala lås från Minitronic elimineras risken att t.ex. en huvudnyckel i
fel
händer orsakar ett låsbyte i hela bostadsrättsföreningen eller företaget!

Med ett digitalt låssystem anger man bara med ett klick i det molnbaserade systemet när en person skall ha behörighet eller access till en dörr i ett utrymme eller anläggning. Lika enkelt tar man bort en behörighet i ett låssystem.

Förutom att kostnaden blir mycket låga för både låsbytet samt driftskostnaden över tid, så får man även ett passersystem med på köpet, där alla passage/tillträden kan loggas, och därmed öka säkerheten ytterligare.

Allt detta kan denna lilla ovala låscylinder erbjuda, och bytet blir väldigt enkelt och billigt då det inte krävs några andra enheter eller lokala nätverk för att få detta smarta system att fungera, bara ersätta den gamla låscylindern med den nya, digitala låscylindern från Minitronic.

Minitronic smart låscylinder

Kontakta oss !

 

 

Informera någon om detta