Leverantör av Lås och Passersystem

Minitronic –  Er leverantör av Lås & Passersystem

 

 

Minitronic levererar professionella, högkvalitativa & kostnadseffektiva säkerhetsprodukter och lösningar som ett resultat av många års erfarenhet.

-Förebygg intrång genom att dels uppdatera de fysiska lösningar som försvårar intrång som lås, låshus, låscylinder och övriga säkerhetslösningar för dörrmiljöer.

-Övervaka anläggningen med ett digitalt låssystem med ett integrerat passersystem, och administrera det hela enkelt från valfri enhet.

-Ta kontroll över passage i fastigheten med Minitronics smarta och kostnadseffektiva låssystem med passersystem på köpet

 

Med digitala lås från Minitronic elimineras risken att t.ex. en huvudnyckel i fel händer orsakar ett låsbyte i hela bostadsrättsföreningen eller företaget!

Minitronic smart låscylinder

Med ett digitalt låssystem anger man bara med ett klick i det molnbaserade systemet när en person skall ha behörighet eller access till en dörr i ett utrymme eller
anläggning. Lika enkelt tar man bort en behörighet i ett låssystem.Hexagon Smart

Förutom att kostnaden blir låg för både låsbytet samt driftskostnaden över tid, så får man även ett passersystem med på köpet, där alla passage/tillträden kan loggas, och därmed öka säkerheten ytterligare.

Allt detta kan denna lilla ovala låscylinder erbjuda, och bytet blir väldigt enkelt och billigt då man

enkelt bara ersätter den gamla låscylindern med den nya, digitala låscylindern från Minitronic.

Kontakta oss för en offert !